Actuaciones AFIC

En curso

En curso

La concejalia de Normalización Lingüística y de Comercio ofrecen a las tiendas del municipio carteles de descuentos, rebajas i etuiquetas "antes y ahora" para la campaña de rebajas del verano.

 

En curso

Una nueva edición del Comerç al Carrer donde los comercios de Benicarló pueden exponer el remate final de rebajas que tendra lugar el: - Domingo 21 de febrer - De 10 a 20.00h . En la calles Major y Sant Joan

En curso

En curso

El diumenge 1 de març torna el Comerç al Carrer a la plaça de la Constitució. En esta ocasió hi participaran 22 comerços, entre els quals hi han sabateries, roba de dona i home, xiquets i nados, botigues especialitzades en roba i articles esportius, perfumeries, llibreries singulars, articles de regal i electrònica, és a dir tota una amplia gama de productes als millors preus en el remat fina de rebaixes.

En curso

La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Benicarló ha convocat els Premis al Comerç 2014, amb l'objectiu de promoure i potenciar la qualitat de l'empresa comercial, i també com a reconeixement a l'activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial 0 de serveis. Les candidatures s'han presentat  fins al 13 d'octubre.

més

En curso

La Concejalía de Comercio ha vuelto a poner en marcha la campaña para incentivar las compras en los comercios de Benicarló los sábados por la tarde. El premio serán 20 cheques de 50 euros para gastar en los establecimientos comerciales de la ciudad.

 

En curso

La Regidoria de Comerç ha tornat a posar en marxa la campanya per incentivar les compres als comerços de Benicarló els dissabtes per la vesprada. El premi seran 20 xecs de 50 euros per gastar en els establiments comercials de la ciutat.

 

En curso

Comerç al Carrer. Ació promocional que tindra lloc el dia 14/09/2014. Participen els comerços que integren La Unió de Comerços de Benicarló Venda promocional rematada fina de rebaixes

En curso

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Benicarló - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo