Actuacions AFIC

Benicarló. Les regidories de Normalització Lingüística i Comerç, de la mà per a impulsar el valencià en el comerç.

En curs

La Regidoria de Normalització Lingüística i la de Comerç ofereixen a les botigues del municipi cartells de descomptes, rebaixes i etiquetes «Abans i ara» per a la campanya de rebaixes de l'estiu.


 

Més informació

Comerç al carrer febrer 201

En curs

Una nova edició del Comerç al Carrer on els comerços de Benicarló poden exposar el remat final de rebaixes i que tindrà lloc el: - Diumenge 21 de febrer - De 10 a 20.00h - Als carrers Major i Sant Joan

Més informació

Comerç al Carrer

En curs

El diumenge 1 de març torna el Comerç al Carrer a la plaça de la Constitució. En esta ocasió hi participaran 22 comerços, entre els quals hi han sabateries, roba de dona i home, xiquets i nados, botigues especialitzades en roba i articles esportius, perfumeries, llibreries singulars, articles de regal i electrònica, és a dir tota una amplia gama de productes als millors preus en el remat fina de rebaixes.

Més informació

Premis al Comerç 2014

En curs

La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Benicarló ha convocat els Premis al Comerç 2014, amb l'objectiu de promoure i potenciar la qualitat de l'empresa comercial, i també com a reconeixement a l'activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial 0 de serveis. Les candidatures s'han presentat  fins al 13 d'octubre.

més

Més informació

Comprar en Benicarló los sábados por la tarde tiene premio

En curs

La Concejalía de Comercio ha vuelto a poner en marcha la campaña para incentivar las compras en los comercios de Benicarló los sábados por la tarde. El premio serán 20 cheques de 50 euros para gastar en los establecimientos comerciales de la ciudad.

 

Més informació

Comprar a Benicarló els dissabtes per la vesprada té premi

En curs

La Regidoria de Comerç ha tornat a posar en marxa la campanya per incentivar les compres als comerços de Benicarló els dissabtes per la vesprada. El premi seran 20 xecs de 50 euros per gastar en els establiments comercials de la ciutat.

 

Més informació

Comerç al Carrer

En curs

Comerç al Carrer. Ació promocional que tindra lloc el dia 14/09/2014. Participen els comerços que integren La Unió de Comerços de Benicarló Venda promocional rematada fina de rebaixes

Més informació

© 2015 - Ajuntament de Benicarló - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball