Actualitat Notícies

Curs d'Aparadorisme

Benicarló programa per al proper 30 de novembre, 1 i 2 de desembre un curs d'Aparadorisme per als comerços de la localitat de tematica nadalenca
Curs d'Aparadorisme

L'Ajuntament de Benicarló, organitza un curs d’aparadorisme amb temàtica nadalenca i que té per objectiu oferir, especialment a les empreses del sector comerç del municipi, eines que milloren la imatge dels seus negocis i estratègies de presentació de productes i serveis de manera atractiva per incentivar la captació de clients.

El curs es realitzara el proper 30 de novembre, 1 i 2 de desembre amb horari de 14.00 h a 16.30 h, amb un total de 7,5 hores de durada, les tres sessions de què es composa el curs ofereix conceptes teòrics i exercicis pràctics.

Les persones dels comerços interessats en participar han de fer la seua inscripció fins a les 14.00 hores del divendres 25 de novembre.

Totes les inscripcions es faran a l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial(AFIC) C/ César Cataldo 2, per telèfon (964 82 50 13- 964 47 03 28 ) o correu.afic@ajuntamentdebenicarlo.org

Des de la Regidoria de Comerç, esperem comptar amb la seua participació en estes campanyes.

Els nostres serveis

  • bàner atractividad comercial
  • bàner via plan
  • bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Benicarló Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball