Actuacions AFIC

Benicarló. Les regidories de Normalització Lingüística i Comerç, de la mà per a impulsar el valencià en el comerç.

En curs

La Regidoria de Normalització Lingüística i la de Comerç ofereixen a les botigues del municipi cartells de descomptes, rebaixes i etiquetes «Abans i ara» per a la campanya de rebaixes de l'estiu.


 

Més informació

Comerç al carrer febrer 201

En curs

Una nova edició del Comerç al Carrer on els comerços de Benicarló poden exposar el remat final de rebaixes i que tindrà lloc el: - Diumenge 21 de febrer - De 10 a 20.00h - Als carrers Major i Sant Joan

Més informació

Mercat de Nadal

En curs

Diumenge 8 de desembre tindrà lloc una nova edició del Mercat de Nadal que organitza la Regidoria de Comerç. Hi participaran més de 40 comerços, amb una oferta variada d'articles de regal, roba, floristeries, pastisseries o delicatessen. També hi haurà tallers per a totes les edats.

Més informació

Comerç al Carrer

En curs

Comerç al Carrer. Ació promocional que tindra lloc el dia 14/09/2014. Participen els comerços que integren La Unió de Comerços de Benicarló Venda promocional rematada fina de rebaixes

Més informació

Comprar a Benicarló els dissabtes per la vesprada té premi

En curs

La Regidoria de Comerç ha tornat a posar en marxa la campanya per incentivar les compres als comerços de Benicarló els dissabtes per la vesprada. El premi seran 20 xecs de 50 euros per gastar en els establiments comercials de la ciutat.

 

Més informació

VI Setmana del Comerç

En curs

Del 20 al 27 d'octubre tindrà lloc la VI Setmana del Comerç Local de Benicarló, una iniciativa de la Regidoria de Comerç i la Unió de Comerços per dinamitzar el sector comercial de la ciutat. El lliurament dels Premis al Comerç Local, aquest diumenge 20, obrirà una setmana plena d'activitats promocionals.

Més informació

Comprar en Benicarló los sábados por la tarde tiene premio

En curs

La Concejalía de Comercio ha vuelto a poner en marcha la campaña para incentivar las compras en los comercios de Benicarló los sábados por la tarde. El premio serán 20 cheques de 50 euros para gastar en los establecimientos comerciales de la ciudad.

 

Més informació

Els nostres serveis

  • bàner atractividad comercial
  • bàner via plan
  • bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Benicarló Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball